Service og reparasjon

Concept har 14 heltidsansatte serviceteknikere som er lokalisert i Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Skellefteå, Stockholm og Oslo. Vår visjon er å være på plass når det trengs. Vi har markedets mest moderne servicesystem, noe som gjør at våre teknikere har all informasjon om kundens sak og maskiner tilgjengelig på sin iPad eller iPhone.

Du kan booke service døgnet rundt på concept.no. Fyll ut opplysningene om maskinene og annen nødvendig informasjon, så kommer vi tilbake til deg snarest mulig. Ved hjelp av en unik kode som vi setter på hver maskin, kan vi enkelt følge maskinens status.

Forleng livslengden på maskinparken deres
Service er første prioritet hos Concept. Vi har flere kompetente serviceingeniører til din disposisjon, ikke nøl med å ta kontakt, vi er her for å hjelpe deg. Våre serviceteknikere er utplassert på flere ulike steder i landet. Dette for å kunne stå til tjeneste raskt når dere måtte ha behov for service. Dere kan inngå en serviceavtale med oss der vårt arbeid vil hjelpe til med å forlenge levetiden til maskinparken deres. På vår hjemmeside concept.no kan du også finne bruksanvisninger som viser deg hvordan du selv kan vedlikeholde maskinparken din jevnlig.

Rask kommunikasjon
Det skal være enkelt å få tak i oss. I tillegg til telefon og e-post har vi et eget system for servicemeldinger. Et online system, der du som kunde selv kan melde fra om feil eller be om hjelp. Slik etableres det rask kommunikasjon, du kan se historikk over utførte arbeider, samt planlegge framtidige oppdrag.

Vår kompetanse bidrar til gode løsninger og bedre resultater.

service@concept.no