Showroom - Welcome to our playground!

Vi ønsker deg velkommen til Europas – kanskje til og med verdens – største showroom for trening! Her kan du se, prøve og sammenligne vårt utstyr, og få en innsikt i hva som passer best for deg og ditt treningsstudio.

Her kan du både se og ta på alle de ulike gulvene du kan velge mellom, prøveløpe på tredemøller, og teste ut ulike modeller og merker av utstyret vårt. Showrommet vårt er laget for å vekke ideer, inspirasjon og treningslyst. Inntrykkene tar du så med deg hjem som inspirasjon til ditt blivende eller eksisterende treningsanlegg.

Ønsker du å dele inspirasjonen med ditt personale eller dine kollegaer? Det løser vi! Våre populære kick-offs, utdanninger og inspirasjonsdager gjør at du forlater showrommet vårt med ny kunnskaper og ideer. Selvsagt tilbyr vi også konferansemuligheter, forelesninger, samt måltider og overnatting.

Uansett om du driver et treningsstudio eller er på jakt etter en lunsjaktivitet for kollegaene på jobben, så finner du team-building, kunnskap og inspirasjon hos oss!

Dette er inspirasjon i verdensklasse!