Om oss

Concept Norway AS eies av Concept Treningsredskap AB i Sverige og er en av Nordens største leverandører til treningssentre, bedrifter og offentlig sektor. Siden starten i 1993 har vi vokst til å bli en betydelig leverandør av alt innen treningsprodukter, utdanning og sertifiseringer

Vi er nå til sammen 30 ansatte på kontorene i Oslo, Jönköping, Stockholm og Skellefteå. Vårt sentrallager ligger i Jönköping hvorfra vi distribuerer produktene til kunder over hele Norden.

I egen regi tilbyr Concept unike og fleksible finansieringsmodeller. Vi kan yte kreditt på en helt annen måte enn tradisjonelle finansselskaper.

Våre merkevarer er Cybex, C2, Wattbike, Octane Fitness, Torque Fitness, TRUE og våre egne KILO og Concept Line Products.

For å holde apparatparken i beste stand tilbyr vi ulike serviceavtaler; Fullservice, Vedlikehold eller Løpende Serviceavtaler.

I dagens marked stilles det krav til økt og spesifikk treningskompetanse. Concept fokuserer på utdanning, kurs og sertifiseringer. Vi tilbyr opplæring innen gruppetrening, kondisjonslære og ernæring. Vi har også kurs for deg som vil bli testledere og en egen utdanning med fokus på seniortrening.

Har du viljen – har vi utstyret!

AAA.jpg