Fleksibel finansiering

Concept tilbyr fleksibel finansiering - der vi har muligheten til å kredittsjekke kunden på en litt annen måte enn de tradisjonelle finansieringsselskapene.

Generelle fordeler med å lease/leie produkter av oss:
   • Kunden kan beholde sin kapital til andre investeringer som ikke er mulige å pantsette.
   • Det er enkelt å budsjettere månedlige kostnader.
   • Hele kostnaden kan betales ned raskere om dette er ønskelig.

Hos Concept tilbyr vi, foruten det tradisjonelle kjøpet, tre ulike finansieringsløsninger:

Leasing
Leasing innebærer at en forutbestemt restverdi fastsettes, og dette gir kunden en rettighet så vel som en plikt til å løse ut produktene til den bestemte restverdien. Vi tilbyr leasingperioder på mellom 12 og 60 måneder. Leasingavtaler kan kombineres med våre ulike servicekonsepter. Leasing velges når man er sikker på at det utstyret man leaser er det rette valget. Man regner også med å benytte utstyret aktivt i lang tid etter at leasingavtalen utgår.

Leie
Ved leie er det Concept som eier produktene som man betaler en fast månedspris for å benytte. Man må ikke betale noen restverdi, slik at når leietiden er over leverer man produktene tilbake. Vi tilbyr leieperioder på mellom 12 og 60 måneder. Leieavtaler kan kombineres med et av våre ulike servicekonsepter. Trygt, enkelt og smidig.

Funksjonsavtale
En funksjonsavtale er en fleksibel leieavtale som betyr at man betaler for en viss funksjon så lenge man ønsker å benytte den. Kontakt oss for mer informasjon om funksjonsavtaler.